fredag/lördag

Godmorgon bloggen, först kan jag ju bara säga att jag har halsfluss och de är verkligen för jävligt och äckligt. Kan knappt äta något utan att det gör hur ont som helst. Helt ärligt så har jag aldrig haft så här ont i halsen. Jag kan inte ens svälja vanligt saliv utan att nästan börja böla för att det gör så ont. Och grejen är den att det är spooortlov! Och jag får inte vara sjuk nu! Jag fååår inte. För halsfluss smittar nämligen. Så om jag ska sitta inne hela sportlovet så vet jag inte vad jag ska göra. Iallfall, i fredags/lördags så sov ju jag, Nicole och Sanne i Nikis lägenhet på söder. Det var verkligen en kväll jag aldrig kommer glömma. Så jag tänkte lägga ut lite bilder från då..







Har just nu inte så många, men det kommer kanske fler från dem andra.
Puss ♥


äntligen fredag

Okej, jag har aldrig lärt mig hur "äntligen" stavas. Men det får stavas så där just nu. Nu sitter jag iallafall hemma hos Sanne och har precis duschat. Vi ska bara fixa i ordning oss lite och sen ska vi åka och möta upp Niki och Nicole. Iallafall så har vi dansat typ hela dagen idag i skolan. Det var fett kul. Hahahaha, bara våran skola som kan få upp en sån stämming. Btw, jag kanske uppdaterar något inlägg ikväll i Nikis lägenhet.. Annars får ni ett gäng med bilder imorgon. Yes, ha en lika grym fredag som jag kommer ha. Puuss!


fredag

Woho, på fredag blir det ensamma i Nikis lägenhet på söder. Fan va nice!

Missy Elliot - 4 my people


min blogg

LÄS !

Nu är det upp till er läsare.. Och nu ska alla svara, även fast jag inte har så många läsare.. Eftersom jag också vill hålla min blogg hemlig så att inte jätte många vet exakt vad jag gör hela tiden. Det är skönare och ha en "lite mindre blogg".. Förrut var mitt mål att få så mycket läsare som möjligt. Uppdatera minst 5 gånger om dagen. Skriva min blogg överallt, i skolan, på facebook och blablabla. Men nej, det är inte min grej. Vill helst ha den lite "hemlig".. Ja jag tror ni fattar vad jag menar? Så tillbaka till saken..  Till mina läsare:

Vad skulle göra min blogg bättre? Mer uppdatering? Fler bilder? Dagens outfit? Vidioblogg? Vad som helst?
Nu är det upp till dig!

panik

Oj oj oj! Sheeaat, kom just på att jag har två prov imorgon.. Matteprov och no omprov. Kommer aldrig klara no omprovet! Shiiit poooornfriiiet! Måste plugga..

till våren

Mitt mitt mitt!


seven eleven

Hej bloggen, idag har jag och Sanne praoat på seven-eleven. Det var fett kul. Vi var där åtta och då fick vi göra väldigt mycket, typ fylla på lager, baka muffins, torka golv, fylla på tidningar osv. Det var skit kul. Men ändå jobbigt. Sen gick vi och käkade Max.. Haha fetton. När vi kom tillbaka så var det en annan kille där. Och han var fett tung. Haha, han var verkligen as skön. Vi behövde inte göra någonting. Vi stog och snackade med honom typ hela tiden och så fick vi också brownies. Sen vipps så var klockan fyra, och så slutade vi. Asså fatta? Vi jobbade i 8 timmar? Och vi ska jobba exakt samma tider imorgon också. Och då kommer det vara en skit sträng kille där, så vi kommer dö till slut. Nej, men det kommer vi klara lätt som en plätt! Hihi... tror jag..


..
Thanks heaven, for seven eleven!
Btw, jätte gammal bild på mig och lilla Sanne. Och någon konstig effekt.
Men jag orkar inte fixa det just nu. Så här har ni, söta lilla Sanne, och.. ja? Jag?


hata vinter

20 minusgrader? Bor vi i nordpolen eller? Herregud.. Jag kommer gå ner i depression och bli en björn som går i ide på vintern och kommer upp på sommaren. Jag hatar verkligen vintern! Usch. Tänkte rabbla upp några exempel på varför vintern egentligen inte borde existera..

♥ Man är alltid hemskt ful, går runt med kritvitt ansikte, ser ut som ett spöke. Och inte nog med det så måste man klafsa runt med stora uggs och dunjacka, vilket jag hatar! Uuusch!

♥ Det är så mycket snö så att det läcker in i skorna, vilka skor man än har (?) Och när man blir blöt om fötterna då blir man förskyld. Alla är sjuka på vintern. Går och hostar och snörvlar sig hela tiden. I värsta fall kan man till och med få feber och ligga hemma och döö hela dagarna långa. Och ja, det är ju inte speciellt kul?

♥ Man fryser hela tiden, så fort man sätter sin fot utanför dörren så känns det som om man kommer frysa till is. Även fast man går runt där med sin stora vinterjacka och company. Då vill man ju såklart inte gå ut? Och då stannar man ju alltså inne, vilket gör att vi inte får någon friskluft. Blä!

♥ Det blir mörkt vid typ 5? Iallafall nu.. För typ en månad sen så blev det ju mörkt vid typ 3? Så det börjar ju gå mot bättringsvägar, men det blir iallafall mörkt vid 5 och det står jag ändå inte ut med. På sommaren är ju det ljust 24/7 så? Ja, och när det blir mörkt så sjukt snabbt då blir man tröttare mycket snabbare. Alla är trötta på vintern. Om man frågar någon på vintern hur den mår, så är alltid svaret: Jo jag mår väll bra, är lite trött bara, och blablabla..

♥ Man kan aldrig vara säker på att man kommer fram ordenligt i trafiken. Nej, för det är ju så halt hit och dit på spåren i tunnelbanan, så man kan aldrig räkna med att man kommer fram. Det är alltid förseningar. Och sl kan inte göra något åt det. Så det drabbas vi av. Tänk om man någon gång inte skulle komma hem liksom? Det går ju inte alltis ens ersättningsbussar? Då måste man stå där på perrongen och frysa! Och vänta i typ en timme på att tåget ska komma. Nej, jag hatar SL och deras förseningar!

snälla gud, ta bort all snö och all kyla nu och in med sol värme!



Oups, det blev ett ganska långt inlägg.. Haha!


lite just nu

Hej bloggen, kom just hem från dansen. Skitkul, tänkte bara säga att jag lever och blablabla! Förrsten har jag börjat mitt nyttiga liv, woho! Det går ganska bra än så länge fakitskt. Och en annan rolig grej är att imorgon har jag namnstag, Ella! Så det är nice.. Jaja iallafall, det var väll det ända just nu. Pusspuss



Ball bild på mitt öga, tagen typ igår?

haha checka in



Haha, herregud vilket litet charmtroll! Jag dör av garv..


nyinköpt

Har vart på stan idag med Nicole, köpte världens snyggaste skor till sommaren..



Egentligen kostar dem 750:- Men jag köpte dem för 400:-  ♥

internet cp

Jag får panik! Internet funkar fortfarande inte på min dator och på mammas dator har jag inga bilder.. Fan va jobbigt. Iallafall, just nu sitter jag hemma kom just hem från dansen. Försöker få tag på Vera, eftersom jag kanske ska sova hos henne imorgon. Ja, nu vet ni att jag lever iallafall! ♥

hahaha jag dör!



Det här är Nora i hennes nästa liv!
Inte bara ett djur.. Utan en skinnig röd pung penis djur.
Hahahahaha!


Haha sköningar!



Bild från igår. Fråga inte vad vi gör, men det var vääldigt kul! Hahahahaha,
Sanne vill att jag ska skriva att hon är den stolta fotografen, så nu skriver jag det..
Sanne är fotograf! Haha fail.


alla hjärtans dag!

Puss på alla hjärtans-dag allihopa! Vilken mysig och kärleksfull dag, mihihi!


... Love u all.



hur kommer det sluta?


Jag just nu...


donken



Nu har vi käkat middag på donken. Haha, svullisar! Det kan ju vara gott ibland.
Ibland(?).. Haha, nej men så ofta äter vi faktiskt inte på donken. Tror jag? Haha nejdå.
Nicole ligger och asgarvar och mobbar mig fär att jag svarar på mina egna frågor i inägget! Hahahahah x) Fattar ni? ♥


right now

Sanne Niki och jag just nu. Vi är trötta! 

grattis

Grattis på födelsedagen mamma! Jag älskar dig, du är världens bästa mamma.
Tack för allt du gör för mig!

chill

Hej blogen. Jag har fett dålig uppdatering, jag vet! Men den ska bli bättre. Sitter nu hemma hos Sanne och bara chillar. Vi har vart på stan en kortis och nu kollar vi bara tv. Snart kommer Niki och Nicole hit. Vi ska sova här.
Haha och det här är om min baxade mobil.. Oj vad jag tror att du har den. Det finns ip nummer, dum huvud!

9 februari

För exakt ett år sedan så lärde jag känna dem mest underbara människorna.
Sanne Vrågård och Nicole Lissäng. Nu har det gått ett år och jag är så jävla glad över allt som vi har gjort tillsammans. Även fast det känns som om jag har kännt er hela mitt liv. Vi är bäst! Och tack tjejer, för allt. För att ni är dem bästavännerna som finns!

 


street night, haha

Till den här låten kommer vi dansa till på Live night.. Vi kommer vara bäst! + att jag har solo! Wiiiho



Och för er som inte vet så går jag i en sång och dans skola. Kulturama heter den. Där gör vi olika musikaler, produktioner, sång och dans uppträdanden. Haha, världens bästa skola btw. ♥


uppdatering


cooling!

Sitter nu hemma hos Vera med Saffran och Nicole och har lite kul! Hahaha, älskar er tjejer!


måsten i sommar

♥ tunikor och blusar
♥ tights och shorts
♥ solbrillor
♥ pumps
♥ ********
♥ nya klockor
♥ linnen och t-shirts.
♥ klänningar


Och som ni märker har jag redan börjat planera min sommar, exakt. Haha!

kläder

Hej bloggen, nu sitter jag hemma och har precis käkat middag. Idag var jag Sanne och Nicole i Liljeolmen och kollade runt lite bara. Och jag måååste köpa någonting, för jag har klädbrist! Men jag hittade såklart ingenting. När jag väl hittar något jag tycker är skit snyggt.. Då är det såklart för dyrt. Jag längtar så mycket till våren nu, tills all jävla snö försvinner. Då man kan ha skinnjacka, converse, halsdukar osv.. Jag hatar att gå runt i stor dun jacka och uggs? Jag hatar verkligen uggs. Eller äkta uggs är skit fint. Men oäkta? No way. Jag har nämligen oäkta och nej fyfan! Dem blir helt vita eftersom när man går i snön som är saltad så kommer det salt på skorna och då får skorna vita fläckar på sig som ser ut som s****. Japp, så jag dissar alltså uggs. Och som sagt så har jag klädbrist just nu så jag måste gå ut och shoppa så fort jag kan. Och jusste! Jag ska börja äta nyttigt också. Nu ska jag verkligen det. Är inte så bra på det. Hahah, men nu fan kör vi! Puss på er.


Btw, så älskar er mest på jorden. Ni är allt.


tråkig blogg

Okej, jag känner att min blogg är väldigt tråkig nu, men det är för att jag inte har några bilder. För att alla mina bilder är på min dator. Och internet funkar just nu bara på mammas dator. Jaja, ny har jag iallafall fått en ny mobil och den e skit skön. Iallafall så ska jag försöka fixa mitt internet så snart som möjligt. Pusspuss ♥


RSS 2.0