hata vinter

20 minusgrader? Bor vi i nordpolen eller? Herregud.. Jag kommer gå ner i depression och bli en björn som går i ide på vintern och kommer upp på sommaren. Jag hatar verkligen vintern! Usch. Tänkte rabbla upp några exempel på varför vintern egentligen inte borde existera..

♥ Man är alltid hemskt ful, går runt med kritvitt ansikte, ser ut som ett spöke. Och inte nog med det så måste man klafsa runt med stora uggs och dunjacka, vilket jag hatar! Uuusch!

♥ Det är så mycket snö så att det läcker in i skorna, vilka skor man än har (?) Och när man blir blöt om fötterna då blir man förskyld. Alla är sjuka på vintern. Går och hostar och snörvlar sig hela tiden. I värsta fall kan man till och med få feber och ligga hemma och döö hela dagarna långa. Och ja, det är ju inte speciellt kul?

♥ Man fryser hela tiden, så fort man sätter sin fot utanför dörren så känns det som om man kommer frysa till is. Även fast man går runt där med sin stora vinterjacka och company. Då vill man ju såklart inte gå ut? Och då stannar man ju alltså inne, vilket gör att vi inte får någon friskluft. Blä!

♥ Det blir mörkt vid typ 5? Iallafall nu.. För typ en månad sen så blev det ju mörkt vid typ 3? Så det börjar ju gå mot bättringsvägar, men det blir iallafall mörkt vid 5 och det står jag ändå inte ut med. På sommaren är ju det ljust 24/7 så? Ja, och när det blir mörkt så sjukt snabbt då blir man tröttare mycket snabbare. Alla är trötta på vintern. Om man frågar någon på vintern hur den mår, så är alltid svaret: Jo jag mår väll bra, är lite trött bara, och blablabla..

♥ Man kan aldrig vara säker på att man kommer fram ordenligt i trafiken. Nej, för det är ju så halt hit och dit på spåren i tunnelbanan, så man kan aldrig räkna med att man kommer fram. Det är alltid förseningar. Och sl kan inte göra något åt det. Så det drabbas vi av. Tänk om man någon gång inte skulle komma hem liksom? Det går ju inte alltis ens ersättningsbussar? Då måste man stå där på perrongen och frysa! Och vänta i typ en timme på att tåget ska komma. Nej, jag hatar SL och deras förseningar!

snälla gud, ta bort all snö och all kyla nu och in med sol värme!



Oups, det blev ett ganska långt inlägg.. Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0