hemma hos claudia

Heej allihopa! Nu sitter jag hemma hos claudia med agnes nicole viola och filippa. Vi har det skit mys. Just nu sitter vi i hennes lilla hus och här ska vi sova. Haha, imorgon ska vi käka lunch på kohpanang (stavning?) Och då kommer lite mer människor för att fira claudias födelsedag. Vi har verkligen svullat ikväll kan man ju säga. Usch, det känns just nu som om jag kommer spy, jaja.. Nu ska jag vara lite social, pusspuss!


Sötnosen Claudia


hata rubriker?

Hej hej allihopa, jag kom just hem ifrån min dans och nu är jag skit trött och har ont i stortån. För igår i skolan slog jag i den i en trappa så att den började böda och allt det där. Och nu råkade jag slå i den igen, så det gör väääldigt ont.. Jaja, iallafall så är jag hemma nu och ska snart bre några smörgåsar (vilket svenne ord btw) och kolla på paradise hotel på datorn! Jag har verkat missa väldigt mycket på typ 3 gånger så nu måste det kollas här. Haha, uppdaterar senare.. Puss puss ♥


daaaaamp

Min design fuckar upp sig skit mkt. Men jag löser det så snabbt som möjligt. Och ja, jag vill ha den såhär tråkig och enkel. Men det är bäst så tycker jag. Pallar inte med massa glitter och saker hit och dit. Haha, snygg och enkel. Det blir bra det, haha.
Btw..
Inte för att vi kommer sova på lååååång tid, men tror det blir sista inlägget.
Puss och allt sånt där.

mellis och company

Hej bloggen, just nu ligger jag i sannes säng och vi har varsin data i knät. Mys pys, haha. Börjar bli lite trött dessutom. Vill ha lov igen. Hatar att man måste gå upp typ sju varje morgon och dö. Det känns som man går upp mitt i natten och ska flyga utomlands. Japp, jag tycker verkligen att den här mörka och tråkiga årstiden kan försvinna nu. Haha jaja, även fast jag är trött så är jag jätte glad. Man kan ju inte vara något annat en glad när man är med lilla Sanne?! Tss, nu kommer till och med en liten bild från när vi käkade mellis idag...
Om ni undrar vad vi gör så öppnade vi fönstret och satte på radion och ställde oss och sjöng och dansade för fulla muggar. Med fjädrar i håret och solglasögon, hahaha. Herregud, vi är roliga..

snabbt inlägg

Hejsan hoppsan. Nu sitter jag hemma hos Sanni. Vi ska snart käka lite och sen ska jag på dans igen, haha. Idag fick jag sjunga solo för klassen, wierd. Och för ni som inte vet går jag i en music skola, med sång och dans och shit. Jaja, jag uppdaterar när jag kommer hem igen efter dansen, prommis. Puss på penis :)


Btw.. så saknar jag sommaren så fucking mycket. Orkar inte leva i det mörka helvettes sverige, haha.
Här är iallafall ett av alla tusen sommarminnen 09.


- Då var det dans, hörs senare..

rest in peace

Mobilen är baxad och det är inte roligt. Just nu så har jag en gammal reserv. Får en ny på måndag, så det är ju bra. Men den kommer aldrig kunna ersätta min Gunnar (mobilen). Jag älskade den. Fuck den som baxade den. Jaja, livet går vidare, haha. Men det jobbiga är att för typ 2 veckor sen tappade jag bort typ 1500 kr. Herregud! Det här är inte min period just nu känner jag. Gud vill staffa mig!

R.I.P, jag kommer aldrig att glömma dig! </3


RSS 2.0